Tomika már nagyon ügyes baba. Próbálgat megfordulni, de ehhez még egy kicsit lusta, nem mindig van kedve hozzá. Viszont pár napja a kúszással nagyon erőlködik. És addig addig erőlködik ameddig tegnap végre sikerült neki. Eddig csak körbe körbe forgott, de tegnap már előrefele is haladt. Annyira édes volt. Leraktam az ágyra, ás pár perc múlva már sokkal arrébb volt. A kedvenc színe a sárga. Mindent imád, ami ilyen színű és mosolyog is rá ezerrel! No meg a szennyestartó még mindig jó barátja, vele is sokszor eldiskurál. Az ujjait már kezdi nagyon megismerni. Már nem csak az öklét kapja be, hanem külön külön az ujjait is! De van, hogy mindkét öklét egyszerre akarja benyomni, és akkor jön az öklendezés. És ez a nagy kézevésnek az eredménye, hogy fél méteres körzetbe minden csupa nyál. Az arcáról már nem is beszélek. Hiába törlöm meg neki, egyből összekeni magát! Az éjjelek továbbra is jól telnek. Ma pl.: este 7 után reggel 4: 15-kor kelt fel. Remélem ezt a jó szokását, megtartja és ha jön a fogzás ideje, akkor sem hagy cserben.
Szerző: kataalma  2009.01.24. 06:08 Szólj hozzá!

 

Tomika jó kisfiú, ha éppen nincs front. Átalussza a z éjszakát, csak 1x kel enni. Este 7-től ma hajnal 3-ig aludt. Aztán 10 perc hami és még most is alszik, pedig már reggel fél 7 van. De szerintem lassan kel. Már szépen tartja a fejecskéjét, és jókat kacag magában. Bár a legkedvesebb barátja a szennyestartó, mert azzal hosszasan el tud dumálgatni. Tegnapelőtt volt 3 hónapos. Már igazi nagyfiú. Hogy hány kg lehet, azt nem tudom, mert már visszaadtuk a mérleget, de február 5-én visszük megint oltásra és akkor majd minden, kiderül. Már vettünk neki őszibarackízü csecsemőteát. Tuti ízleni fog neki. Ja és lassan elkezdem majd adni neki a gyümiket, zöldségeket, és utána a főzelékeket! Kíváncsi leszek nagyon rá, hogy hogyan reagál.

Tegnap már nem csak az öklét kapta be, hanem megkóstolta az ujjait egyesével is! A zene tetszik neki, de nem mindig köti le a figyelmét. A hangos és villogó játékoktól fél, így nem is adok neki olyat. Imád a fürdőszobában lenni velem. Ma apukája kicsit később ér haza, így lehet, egyedül kell majd a pancsit meg az esti hamit megcsinálnom, de sebaj. Valahogy ezt is túléljük majd.

Szerző: kataalma  2009.01.22. 06:39 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása