Azt hiszem megint kezdek kicsit magamba fordúlni. Semmi segítségem nincs és ez kiborít teljesen. Apa reggel 6-kor elmegy dolgozni és általában este fél 6- 6 körül ér haza. Addig tök egyedűl vagyok és nincs kihez szólnom. Anyu hétköznap igaz nem minden nap de fel szokott ugrani kb fél órára és hoz kajcsit ami sok segítség, mert nem kell főznöm, de ennyi. Gondoltam, hú már nagyfiú lesz Tomi és elmegyünk a szép időben sétálni. De nem lehet. Leéget az utcán. Folyamatosan úgy ordít mint akit nyúznak. Nem tudok vásárolni, sétálni, nézelődni kikapcsolódni. Semmit! Mikor apa hazaér neki se tudom lepasszolni, mert ő fáradt az egész nap után, éhes fürdenie kell. Mire végez akkor picit odamegy Tomi mellé míg én elmosogatok. Aztán fürdetés ami szintén az én feladatom, etetés ami megint csak az enyém és altatás ami persze, hogy rám marad. Estére már úgy kivagyok mint egy mosott .... És persze éjjel amikor elalszom akkor is úgy kelek mint akin átment az úthenger. Kb 2 hete Tomi hajnalban kel 4 körül és nem alszik vissza. Szóval nekem akkor kezdődik a műszakom. De ha legalább sétálni lehetne..

Na mindegy. Én már nem várok csodákat, nem hiszem, hogy valaha fog valami is változni, hisz Tomi vérmérséklete szerintem alapból ilyen. A keresztelő április 19-én lesz abban a templomban amelyikben házasodtunk. De ezt se várom, hisz ki tudja ott hogy fog viselkedni és milyen kedve lesz.

Fáradt vagyok, lelkileg összezavart és úgy érzem soha de soha többé nem akarok gyereket! Max örökbe fogadni de minimum 1 éveset.

Szerző: kataalma  2009.03.19. 12:19 Szólj hozzá!

 
Tomika 5 napja náthás. Nincs hőemelkedése és nem rosszkedvű és semmi egyéb tünet, csupán állandóan tele van a kis nózija. Szívni kell neki, de nagyon nem szereti. Annyira sír miatta a kis csöppségem, hogy a szívem megszakad. Szívás után is vigasztalni kell őt, hogy megnyugodjon. Vettünk neki tengervizes orr spray-t, meg orr cseppet, ami utána kell. Remélem, hamar kilábal belőle, mert kész szenvedés, amit csinálni kell vele. Azt hiszem akkor kapta el amikor átmentünk Erikáékhoz és a kis Zolika 3x is rátüsszentett Tomi arcára. Hiába tette a szája elé a kis kezét a 3. alkalommal, Tomika benyelte a náthát. Azt hiszem, többet nem engedem közel hozzá a gyerekeket, ha kicsit is folyik az orruk. Ha nem mentünk volna, Tomi még most is makkegészséges lenne. Már bánom. Egyébként múlthét csütörtökön voltunk oltáson. Megvolt az utolsó egy időre. Tomit 7250 grammnak és 68 cm-nek mérték. Hatalmas már a manócskám. A legújabb szokása, pedig az, hogy hajnal 3-kor felkel enni, és utána nem akar aludni. Picit játszik, majd beájul… Nem tudom most ezt a szokást, mért vette fel, de jó lesz, ha leszokik róla, mert kezdünk hullák lenni. Hason fekve nyúl a játékai felé, és ha nem éri el, akkor sikítozik és csapkodja az ágyat vagy a matracát. Éppen hol van. Kis idegbeteg.
Szerző: kataalma  2009.03.09. 14:40 Szólj hozzá!

 

 

A kisfiam most már 4. napja, hogy kanállal hamizik. Ügyes nagyon. Bár néha kissé céklás lesz a homloka is, de nem bánom. Lényeg, hogy megtanuljon hamizni. Valamelyik nap egy tányér főzeléket borított magára. Mondhatom, nagyon örültem neki. Lehetett mosni az egész pihenőszékét, meg a ruciját is. Napok óta egyre többet beszélget. Esténként viszont megint eléggé nyűgös. Hiába alszik délután, fürdés előtt meg után már nagyon nagyon igényli a foglalkozást. Már nem elég, ha pucérkodik és melléfekszünk. Ennél már több kell. A haja meg nő mint a bolondgomba, így egy újabb hajvágás lesz soron hamarosan. És már az itthon lévő rucikat is kezdi igencsak kinőni, így hamarosan nagybevásárlást kell tartanunk. És ma este levágjuk Tomika haját újból, mert már megint hosszú!És pár fotó rólunk:

 

 

Szerző: kataalma  2009.03.01. 07:29 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása