Dani húsvét után megkapta az oltásokat. Nem mondom, hogy nem sírt, de elviselhető volt és nem balhézott annyira. 5600 gramm és 60 cm. Hú és ez már 2 hete volt lassan. Úgy nő mint a bolondgomba. A mindennapjaink továbbra sem egyszerűek. Dani ugyanúgy rengeteget eszik, Tomi pedig egyre szemtelenebb. Délelőtt még elmegy valahogy a nap, de délután katasztrófa. Dani folyton bőg, soha nem jó neki semmi. Tomi meg nem akar aludni. Reggel 5-kor kel és este 8-ig van, hogy nem is alszik, van, hogy 1 órát. Dani már szépen tartja a fejét és kb 10 hetesen először megkaptam az igazi mosolyát is. Annyira édes volt. Most már nagyon figyel és visszabeszél. És a legszebb Tomi végre megszólat. Megkaptuk az első igazi szavát. Nagyon örülök neki, de kicsit csalódott is vagyok. A drágám, akiért gürizek nap mint nap, akinek elviselem a butaságait akit pelenkázok etetek, játszok vele, játszótérre hordom stb… kimondta, hogy APA! J

Szerző: kataalma  2010.04.16. 16:42 Szólj hozzá!

Ilyen szörnyű húsvéton még nem voltam túl. Kezdtük azzal, hogy tomi összeszedett valami nyavalyát, folyt az orra. erre másnap már én és az apja is betegek voltunk. Harmadnapon Dani is. miondenkinek folyik az orra, köhög, fáj a torka és még sorolhatnám. Tiszta betegek vagyunk. így nem mentünk sehova és nem is jött senki hozzánk. Holnap pedig Daninak kéne oltásra menni, de nem tudom, hogy a dokinő beoltja e, vagy csúsztatni kel. Majd elválik. Bár Daninak mintha már az orra se folyna annyira meg ő nem is köhög. Na majd kiderül ami beborúl. Egyébként jól vagyunk, csak a hisztik kezdenek az agyamra menni. sokszor ha 200-ig számolok az sem elég. Tomi kezd nagyon kihozni a sodromból. Ráadásul mindig egyszerre kezdenek rá a fejem meg szétrobban tőlük. Tominak hamarosan kibújnak a felső rágó és szemfogai. Érdekes ezek miatt éjjel nem szenved. Dani pedig szépen cicizik de a kis belesnek nem elég ám. Naponta egyszer legalább pótolnom kell. De nem baj, boldog vagyok így is, főleg, hogy a kis maszat elég cicifüggő ettől függetlenűl. És ma kapott egy cumisüveget amibe csipketeát főzök neki, hogy vitaminhoz jusson és ne csak egyen:-)

És akkor néhány friss kép rólunk

Szerző: kataalma  2010.04.06. 16:45 Szólj hozzá!

Nem egyszerű az élet az tuti. Két ekkora babával főleg. Kezdenek a mindennapjaim romokban heverni. Vagy Dani sír folyton, vagy Tomi hisztizik. Ha jól látom nem csak a felső 2 rágófoga jön hanem a bal felső szemfoga is. Most pedig valami nyavalyában szenved. Folyik az orra ezerrel és tegnap este lázas is volt. Most vagy csak valami vírus, vagy a foga, a fene se tudja. Egy biztos, sír ha kell ha nem. Nem enged orrot törölni, szívni. A hisztik a tetőpontra hágnak, miközben Dani is felébred ha végre sikerül kidönteni. Ritka pillanatok egyike. Tomival egyre nehezebb, kezdenek a hisztik eldurvulni. Ha valami nem tetszik akkor mindent földhöz vág ami a keze ügyébe akad. Ha nincs nála semmi akkor gyorsan keres földhözvágni valót, vagy megüt engem vagy földön hempereg. Tiszta dili. Dani pedig állandóan enne. A tápszerrel is ugyanazt csinálja mint a tejjel. 1- 1,5 óránként eszik. Már minden lehetőséget kipróbáltunk. A védőnő is tanácstalan már. Dani jelenleg 5500 gramm és 58 cm. 3 hét alatt 1 kg. Nem semmi. Felkötöm a gatyám, nyelek egyett és tovább lépek. Sajnos az ilyen sűrű etetések mellett bármit is csinálni és közben Tomival is érdemben foglalkozni nagyon kifáraszt. De én vállaltam, nem panaszkodom, teszem amit tennem kell. Egyszer csak felnőnek remélem. És most pár napig az unokahugom is itt vendégeskedett nálunk, mert a szülei elutaztak és valakinek rá is kellett vigyázni. Hát ki ha én nem? Na így zajlik az életünk most. Ráadásul Apának most bejött sok meló, így ő is alig lesz itthon. Kora reggel megy, késő este jön és hétvégén is melózik. Bele fogok bolondulni azt hiszem. Jó lenne nekem egy kis pihi.

Szerző: kataalma  2010.04.02. 15:56 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása