Hogy egy kis rosszat is írjak :-D

Tomika nagyon nagyon érzékeny fiúcska! Mindent a szívére vesz és nagyon szépen kiül az arcára hogy pontosan mit is érez. Rettentő nagy figyelmet igényel, amit sajnos nem mindig tudok neki megadni, mert egyedül nagyon nehéz. Ja lehet nem írtam de lassan egy éve egyedül vagyok velük. apa elment külföldre dolgozni tavaly nyáron... Kicsit megviselt mindenkit a dolog de a muszáj az sajnos nagy ÚR!

Dani baba viszont igencsak akaratos, erőszakos és intenzíven éli meg a minden napokat. Földhöz vágja magát, hisztizik. Ha rászólok nem használ, ha rá kiabálok nem használ, ha a fenekére csapok nem használ, ha a hideg zuhany alá teszem nem használ. Most a nyakon öntést váratlanul... ezt próbálom :-D

 

Mindezek ellenére imádom őket, mert rettentő értelmesek, okosak. Büszke vagyok

Szerző: kataalma  2012.05.25. 23:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr454546750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása