Nagyon meleg van. Szó szerint kánikula. Itthon a lakásban is 30 fok van. A gyerekek nagyon nehezen viselik. Főleg Dani. Tomi pedig napról napra egyre hisztisebb. Már idegileg alig bírom. Ő nem eleven, hanem nagyon rossz! De szó szerint. Sikít, örjöng, hisztizik, verekszik...

Dani pedig egyre ügyesebb. Forog hasról hátra, hátról hasra, odakúszik az ágyon ahova akar. Egyik kezéből a másikba átveszi a játékokat. Minden érdekli és mindent megkostól :-) A kanállal való evéssel még hadilábon áll, de majd belejön egyszer. Már 7750 gramm és 67 cm. Az utolsó oltást amit most megkapott kicsit megviselte. A hőség is közrejátszott, de szegénykémnek 38,5 volt a láza. Sikeresen túlvészeltük ezt is. A lehető legtöbb időt a játszón töltjük jelenleg árnyékos fák alatt :-)

Szerző: kataalma  2010.06.12. 13:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr242076136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása