Minden rendben van velünk! Bár Tomika az utóbbi napokban kissé nyűgös, és a hamizás is nehezére esik, de semmi különösebb nem történt! Már egyre jobban figyelget, de még nem nagyon reagál dolgokra! Sokszor látom az arcán, amikor mérges, vagy jó kedve van. Tök édi képeket szokott vágni! Még 1 hét és már 2 hónapos lesz! Kíváncsi leszek, hogy fog viselkedni karácsonykor! Remélem, azért egy-két karácsonyi filmet meg tudunk majd nézni nyugiban, és nem fog nekem állandóan sírni! Hiszen addigra már nagyfiú lesz! Remélem ezt ő is, tudja! Már 5kg körül van, de majd csak vasárnap fogjuk megmérni őt! Január 8-án, pedig viszem oltásra! Remélem nem fog belázasodni. Jó lenne, ha ennél jobban már nem lenne nyűgös, mert sokszor így is nagyon el tudok fáradni estére tőle! Még szerencse, hogy éjjel alszik! Bár tegnap este jól összekakilta magát éjfélkor. Lehetett rá új ruhát és pelust adni. És éjjel neki kellett állnom, beáztatni a kakis ruhákat, hogy nehogy beleszáradjon! Hú ma reggel mire kisikáltam belőlük a foltot jól elfáradtam! De lekopogom, mostanában így ebéd után sikerül letennem, aludni egy picikét, és jut magamra is egy kis szabadidő! Jó nem sok, de több mint a semmi! És ahelyett, hogy a dolgomat csinálnám, itt lebzselek és írok! Nem vagyok én normális! Aztán meg panaszkodok, hogy nincs időm semmire sem! Na akkor most le is lépek!
Szerző: kataalma  2008.12.12. 14:49 Szólj hozzá!

 
Ma volt az első éjjel, amikor megpróbáltuk letenni Tomit a saját szobájába aludni! Mondanom se kell, kissé megzavarodott a már jól beállt rend! Tomika éjfélkor felkelt először sírva. Akkor megetettem, és visszatettem. Ezután 2-kor is felsírt, és nem nyugodott meg. Gyors ki is vettem és magam mellé tettem kicsit cicizni, de elég nyugtalan volt, így kivittem a nappaliba, a saját kiságyába, amibe eddig aludt, én meg a kanapéra feküdtem. Így elvoltunk 4-ig. Aztán megetettem és visszaaludt 6-ig! Nem tudom, hogy a más szobában való alvás zavarta e meg, vagy hogy kevesebbet evett, mint szokott, de elég nyugtalan volt a drágám. Ebből látszik, hogy reggel a fél 7-es etetés után sikerült visszaaltatnom és még most is alszik, pedig már 9 óra van. Szerintem 10-ig fel se ébred. Ma éjjel megint a saját szobájába teszzük le. Meglátjuk mi lesz! Hopp elkiabáltam és már nagy hisztit hallok a hátam mögött! Felébredt a drága. Na megyek is mert nagy hiszti lesz ha nem lát!
Szerző: kataalma  2008.12.12. 14:48 Szólj hozzá!

 
Szépen alakulnak a dolgok! Tomibaba nagyon jó kisfiú még mindig éjjel. Csak eszik és alszik. Nappal már kezd kicsit jobb lenni. Igaz még mindig alig alszik, de ha beteszem a pihenőszékbe vagy a nagyágyra, és mellé ülök és beszélek neki, akkor már kezd figyelni. Igaz nem köti le túl sokáig a dolog, de 10 perc is több a semminél. Ahogy elnézem hatalmas kék szemei, lesznek. És már a haja is kezd szőkülni. Azt hiszem rám fog hasonlítani, bár most még nagyon az apját látom benne. Ma 7 hetes és már 4800 gramm és 56 cm. Szépen fejlődik. A legújabb dilije a kajáknál van. Éhes, de nem hajlandó enni. Elkezd üvölteni hami közben, így egy evés cumisüvegből is akár 1 órát is el tud tartani. Ez nem mindig van így, de esténként szinte minden nap eljátszza velünk. És a séta mumus lett számára. Minden baba beájul a friss levegőn, és jó nagyokat alszik, kivéve az én pici fiamat! Amint elindulunk, rázendít, és addig csinálja, míg haza nem érünk. Itthon, meg mint akinek nincs semmi baja játszik. Én nem tudom, miért csinálja ezt, de remélem hamarosan ezt is kinövi, mert levegőzni muszáj neki is meg nekem is. És főleg vásárolni. Bár szerintem a karácsonyi nagybevásárlást apa csinálja majd egyedül, mert 45 perc sorban állást nem hiszem, hogy kibírna. Még én is ideges leszek, nemhogy ő! Ma du. megyek fogászatra ő pedig apukájával marad. Remélem, jól kijönnek majd egymással. Keresztanyukájától kapott szép kis mikulás rucit. A nagy napon abban ünnepelt ő is! Olyan de olyan édi volt benne! Imádom!

Szerző: kataalma  2008.12.08. 12:45 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása