Régen írtam, de sajnos nem jut túl sok időm mostanában a gép elé ülni. A gyerkőcök növögetnek szépen fejlődnek. Tomival 1 hete nem hordunk pelenkát. Nagyon büszke vagyok rá és magamra is, hogy belevágtunk. Már volt kaka is a Wc-be, és a pisinél is mindig szól ha jön. Az első 4 nap volt zűrös, 20 percenként vittem, hogy pisiljen, aztán az 5. napon már délután, szólt hogy anya futás a wc-re. Futottunk is és bele is pisilt. Na azóta mindig szól. Van, hogy egy picit későn és az eleje a pisinek becsurog, de a nagy része már a helyére megy :-) A Dani meg folyton követ minket és ő is akar bilizni vagy wc-ni. Nagyon édes. Ha a Tomival időben végzek lehet még idén elkezdem a Danival is. Csak őt még olyan picinek tartom ehhez. Aztán lehet csak én gondolom rosszul!

Dancsika 85 cm és 13,20 kg szép mondhatom, egy biztos fejlődik. A hisztik még elég kemények, de tudom nem tart örökké. Akaratos és erőszakos a drágám, de egyben biztos vagyok, le fog szokni róla csak egy kis időt kell át vészleni. Hm cirka 6 hónap :-)))))))))))

Alig várom már az óvodai és bölcsődei felvétel eredményét! Bízom benne, hogy mindkettő simán ment és tudok menni majd melózni.

Szerző: kataalma  2011.05.17. 11:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr142910722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása