Ma van a névnapom! Éjjen, remélem vár rám valami kis meglepi. Apa már napok óta este 8 után jön haza, mert a Lindáéknál csinálja a villanyt! Remélem, most már nemsokára végez és időben velünk lesz. Tegnap előtt voltam Ultrahangon Danival, addig Tomira a mamáék vigyáztak. A kis Dani rohamosan fejlődik! Már 1 kg körül van, és a feje átmérője már 7 cm. körbe 26 cm. Olyan gyorsan repül az idő, hogy még fel se fogtam, de hamarosan megszületik. Azt hiszem el kéne kezdeni ráncba szedni a lakást és kialakítani neki is a kis kuckóját, hogy mire hazajön, minden a legnagyobb rendben legyen. Még csomó dolgot kell vásárolnom a szülésre és az utána levő itthoni létre, remélem, időben megleszek mindennel. És a legjobb hír, hogy végre befordult, legalábbis akkor úgy volt és a fejecskéje lefelé van. Éjjen! Van reményem megint a sima szülésre! Én jól vagyok, pocak mostanság már nem fájdogál. igyekszem kímélni magam, már amennyire egy 13 hónapos mellett lehet.

Tomi már fel tud állni önállóan és le is tud hajolni dolgokért, úgy hogy nem, esik, el vagy nem ül le. Egyre sűrűbben produkálja ezt a dolgot, így úgy érzem, lassan tényleg nagyfiúvá cseperedik. Nagyon édes értelmes, sokat tanult az elmúlt napokban, de a rosszaságon inkább előbb jár az agya, mint a jó dolgokon. A körme kezd helyre jönni, már nem váladékozik, szépen levágtam neki, most várjuk az új kis köröm érkezését!

 

Szerző: kataalma  2009.11.25. 07:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr71550732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása