Eltelt 1 év! Tomika rengeteget fejlődött és egy nagyon okos kisfiú lett belőle. Már nem mondhatom rá, hogy baba, inkább totyogó. Nagyon értelmes és megérti, amit mondok neki, bár legtöbbször még csak azért sem csinálja. Öltözködésnél már nyújtja a kezeit és segít levetkőzni meg felöltözni is. Pancsizni továbbra is nagyon szeret. Kedvenc mesehőse ELMO. Már tud menni egyedül, de a mászást előnybe részesíti, mert azzal gyorsabban halad. Bár tegnapelőtt a parkban 1 órát sétált mászás nélkül. Nagyon szereti a mondókákat, és ha éppen mással játszik és kedve támad hozzá, akkor mutatja nekem, hogy mondjam. Megmutatja, ha szomjas és nyűgösködik, ha már elfáradt. Nagyon szeret a mamájánál lenni, ha idegeneket lát akkor először hozzám bújik és onnan szemléli. Később feloldódik és önfeledten játszik bárkivel. Nagyon aranyos. Tegnap megtartottuk a szülinapi buliját is. Nagyon élvezte a drágám. A tortán lévő tűzijátékot csodálattal nézte, majd amikor kapott egy szelet tortát, nem mert belenyúlni tenyérrel inkább engem nézett, hogy anya ezzel most mit csináljak? Annyira édes volt. Kapott sok sok játékot amiket nagyon élvezett. Itt volt mama, papa, Linda, Peti, Attila, Edit és persze mi a szülei és kisöccse Dani anya pocakjában. De ha már Danit említjük, akkor essen róla is egy pár szó. Dani név az kb 1 hete alakult ki bennem, amikoris elkezdett az Ádám egyre inkább nem szimpi lenni. Szerintem titkon megsúgta nekem, hogy az a név nem illik rá, így megváltoztattuk, és most már minden bizonnyal elmondhatom, hogy a Dani a legmegfelelőbb választás számára! Danika jól van, rengeteget mocorog a kis pocaklakó. Tomi nem mozgott odabenn ennyit. Az ultrahangok és vizsgálatok szerint minden rendben van vele és ennél egészségesebb már nem is lehetne. Nap végére viszont én eléggé leamortizált vagyok. Mostanában már egyre többet fájdogál a pocakom, de ennek azt tudom be, hogy Tomival állandó mozgásban kell lennem és nincs szinte semmi időm a picurkával pihenni.

Összességében nagyon jó minden, imádom az én kis családomat és nagyon boldog vagyok, hogy van már egy kis nagyfiam! :-)

És amit mindig elfelejtek leírni Tomiról. Van egy új és fura szokása. Ugyebár elkezdett kúszni, de hátrafele. Lehasal a földre és úgy tolja a kezével magát hátra, de közben a fejét leteszi, a nyelvét kidugja és szó szerint mindent felnyal, ami az útjába kerül. Kedvenc nyalogatni valója a csempe és a járólap. Ott is főleg a fuga….

 

Szerző: kataalma  2009.10.24. 07:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr151471139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása