Eltelt egy újabb év január van. Hideg, esett a hó és fúj a szél. A gyerekek nagyon jól érezték magukat az ünnepek alatt. Sok változás nem történt, de rájöttem Dani már mindent megért amit neki mondok. Ha azt kérem üljön le, leül. Ha azt kérem feküdjön le, lefekszik. Ha kérem hozza oda nekem a papucsot, vagy bármi mást, odahozza. Szóval rá kell jönnöm ő már nem kisbaba, és hiába hiszem még kicsinek, nagyon is nagy már :-) Nagyon szeret autózni és most már végre nézegeti velem a mesekönyvet és mutogatja benne a dolgokat. Szeret táncolni nagyon. A legkissebb ritmusra is beindul a kis feneke. enni még mindig imád, de lassan valamit kezdenem kell vele, mert már gurul :-) Szeret hhuncutkodni, mondókázni és imádja Tommit. Lesi minden mozdulatát és amit lehet azt leutánozza. Imád bujócskázni és fogócskázni is. Szereti az olyan játékokat ahol pakolni kell. Dobozba ki-be. Szeret pancsolni és nagyon szereti ha a központban lehet.

Tomi ia hasonló csak ő már nagyfiú. Már lehet vele játszani papás mamásat. ezt rendkívül szereti. Imád rajzolni és gyurmázni, de a legjobb számára még mindig a mesekönyv. Továbbra is a kedvence Elmó. azt hiszem ebből sosem növünk ki. Végre elkezdett megnit enni, de nagyon válogat. Állandóan tésztát enne tésztával. A pelenka lerakásával még mindig sehogy sem állunk, de remélem ami késik az nem múlik. Sokszor énekel, már utánam mondja a mondókákat énekeket! Sokat beszél már, egyre kevesebb a halandzsa. Mondjuk ember legyen a talpán aki megérti mit is mond. De a lényeg, hogy a családja érti.

Mandarin: Bandi, Mandi

Télapó: Pipó bácsi

Számítógép: Szhage

Hóember: Mokaha

És még sorolhatnám. De általában szépen mondja a szavakat, csak van egy két furcsaság amit kitalált magának. Sokszor ha unatkozik hívja a Danit játszani. Gyeje Danisz..... És Dani megy :-)))))))) Megállíthatatlanul. Tomi alvásigénye nem nő. Ma reggel is 3:45-kor kelt pedig este 9-kor alult el. Én fáradt vagyok , apa is fáradt, de ez a mi sorsunk.

Karácsonyra sok sok ajándékot kaptak. Asztalt, kisszéket, betonkeverő autót, kiskamiont fából, kirakót, mesekockát, rajztáblát, kisvonatot, farm plüssállatokat, plüss kockakirakót, és még nem is tudom mit!

Apa itthon volt 2 ünnep között, igazán élvezték a törpék. folyton rajta lógtak. Sokat játszottunk, sétálltunk együtt 4-en.

Szerző: kataalma  2011.01.03. 05:19 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása