Hihetetlen, hogy hogy repül az idő! A kicsi fiam is elmúlt 1 éves. Most már sokkal könnyebb dolgom van és ők is szépen tudnak játszani együtt. Bár mindig vita van, mert mindenkinek mindig a másik játéka kell. De nem bánom ez így van rendjén. Danibaba 79 cm és 11 kg. Tomi 92 cm és 13 kg. nem sok van köztük :-)

Tomi egyre többet beszél. Már mondatokat tesz össze. Olyan édes. Valamelyik nap bezárta Danit a szekrénybe. Utána kinyitotta az ajtót és mondta: Daiiii Gyeje ki! Dani nem jött. Tomi megfogta kivette és folytatta a monológot. Különben.... és elverte az öccse seggét. Én úgy nevettem, hogy majd leestem az ágyról.

Danibaba elkezdett járni, és egyre okosabb. Megmutatja a dolgokat a könyvben, odahozza azt amit kérek tőle. Tudja hol van a lámpa, a repülő, meg tudja mutatni a fülét, imád táncolni, dudorászik, próbál beszélni a maga kis nyelvén, tapsol, utánozza a mondókák kézjátékait és elkezdett jelelni is. Tudja a jelét a fagyinak, a kézmosásnak, tud tapsolni, telefonálni. Imád enni, pancsolni és dobozokból ki, illetve be pakolni. Szeret építeni is és mesekönyvet nézegetni. Tomival imád bújocskázni, ruhadarabokat magára aggatni és úgy menni, vödörrel a fején mászni. Ilyenkor hatalmasakat kacag. Már 1 hónapja nem kap tápszert csak tejcsit. Egyébként mindent eszik, nem kell nekei már jó idelye turmixolni. Szépen megrág minden falatot, bár foga még csak 6 db van :-)

Még mindig nem szeret a babakocsiban lenni, nem szeret egyedül lenni.

Szerző: kataalma  2011.02.03. 12:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr162635598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása