Sok mindent tudnék írni, de nem tudom mire is jut idóm. Egyenlőre elég betegek vagyunk. A gyerekek már kifele jönnek belőle én meg a közepén tartok. De a lényegen nem változtat, a kisfiaim napról napra ügyesebbek. Kezdem Danival. 10 hónapos a drágám, már megy a bútorok mentén, lehajol, legugól, próbál egyedül állni, gagyog össze vissza, ha kérdezem válaszol a maga kis nyelvén. imád bujócskázni és szeret hozzám bújni. Ha egy rövid ideig nem lát elkezd keservesen keresni és szorosan megölel ha megtalál. Még mindig fél a porszívótól :-) Kockákat egymásra pakol, dobozba ki be pakol, ha kérek tőle valamit odajön és odaadja, integet tapsol és szokott dúdolni is ha éneklek nekik. Imádja a Tomit úgy néz rá mint egy Istenre. Pancsolni nagyon szeret, viszont az öltözködés neki se tartozik a kecvencei közé. A pocakját meg egyenesen imádja. Mit is mondhatnék, paramétereiben pont akkora mint Tomi 1 évesen volt. 76 cm és 10 kg :-)

Tomi: hát ő egyre rosszabb ahogy az idő múlik. Jelenleg járok vele a Heimpálba egy kurzusra, amit csak antialkoholista klubb-nak hívok. Körbeülünk, a gyerekek bennt játszanak mi meg kérdezünk a dokiktól. Sajnos megfelelő válasazt még nem sikerült adniuk, de remélem lesz megoldás a problémánkra. Mostanában, nem csak lökdös és verekszik, hanem mindenért iszonyat hangeről elkezd vonyítani mint egy nem is tudom mi. Nyuszika szindrómába szenved a drágám. Én sajnos már nem annyira tudom ezt elviselni, mert valahogy belefáradtam már az egészbe. De mindezek mellett egy tündér is tud lenni. Ha kérem és van kedve összepakol. Szépen elkezdett beszélni már nagyon nagy a szókincse. Tud bukfencezni, fejenállni, páros lábon ugrálni, formákat berakja a megfelelő helyre, rajzol, gyurmázik és imád a konyhában tüsténtkedni. A felmosót rendszerint elcseni és keni vele a parkettát. A porszívót ha kész a takarítás a helyére teszi és elvárja a dícséretet. A bilizéssel sehogy sem állunk. A wc-n csak sírni lehet :-) Imád egyedül menni bárhová és nem viseli el, ha a kezét megfogom séta közben.

És pár szó ami vicces:

Télapó: Pipó bácsi

Fáj: Bái

Másik: Máó

Joghurt: Jogu

Pimpong: Pipa

Cápa: páca

Dani: Daisz

Hirtelen ezek ezek jutottak eszembe. A többi szó már szép és érthető.

 

Szerző: kataalma  2010.12.07. 06:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr222498616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása