Elég rég írtam, de lássuk be nincs időm semmire. Voltunk nyaralni a fiúkkal Balatonvilágoson. Nagyon elfáradtam. Talán jobban mintha egyedül itthon lettem volna velük. Gyerekekkel a nyaralás fárasztó, de fantasztikus élmény. A Balaton 29-30 fokos volt, így ki se lehetett belőle őket szedni. Nagyon élvezték a vizet. Dani is az úszógumijában ugrált, Tomi meg minden segédeszköz nélkül. Sokat szaladgált és rosszalkodott, Dani meg kúszott mászott mindenütt. Éjjel hol az egyik, hol a másik nem aludt. Az idő tökéletes volt, végig kánikula és egy csepp eső sem esett.

Danika egyre ügyesebb. Ma reggel már rendesen négykézláb próbált odébb menni. ezt azért mondom mert eddig négykézláb ugrált. Nagyon szeret az oladlára dölve támaszkodva játszani , nézelődni. Hogy mekkora lehet azt nem tudom, majd jövőhéten elmegyünk a védőnénihez és kiderül.

Tomi egyre szebben mondja, hogy : mama, papa, apa. ezek most a slágerek. Egyébként idézem őt:

mamamama, papapa, apaapa, hitta(hinta), ijóijó(ninó), hóóóóó(hol van?) pápá, babababa, jó,

Hirtelen ennyi jutott eszembe

Szerző: kataalma  2010.07.25. 08:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr992174094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása