Eltelt egy újabb hónap. Kicsi Tomikánk egyre okosabb és rosszabb. Ügyesen megy, szalad, leguggol, feláll. Szinte már az a csoda, ha mászni látom. ez nagyon ritkán fordul elő nála. De még mindig csak a rosszaságon töri az okos kis buksiát. Semmi se jó neki, ami neki való, mindig a tv állványt tolná el, lepakolná a DVD filmeket a DVD lejátszót, kikapcsolja a Tv-t, lepakolja a könyvespolcot, megrángatja a virágokat, kipakolja a földjét, kipakol a fiókokból, kinyitja a konyhaszekrényeket. Szóval nem unalmas mellette az élet. amint felébred már éber állapotban is van, nem úgy, mint mi felnőttek, akik esetleg még nyújtóznának egy picikét. Nappal egyre kevesebbet alszik. Még mindig 2x, de az idő lecsökkent 30 percre 1 órára. Így nekem se jut sok időm pihenni mellette a pocak Danival. Halandzsázik ezerrel. Értelmes szava még mindig nincs, de a maga kis nyelvén elmond mindenkinek mindent. Imád a radiátoron állni és nézelődni az ablakon. Ha pedig véletlen nem úgy történik valami, ahogy ő elképzeli, kitör a balhé. Hisztizni tud ám rendesen. Mostanában a banánt nem eszi meg és kb 2 hete nem iszik tápszert egyáltalán. Este tej vagy semmi, reggel meg kakaó. Ezt is megértük. A hajkefémet imádja, amikor fésülködök ő is mindig jön és megfésüli saját magát. Esti pancsizásokkor már nem engedi a kukacát megmosni és a fogait is nagy kín keservesen lehet. Látszik, pasiból van J Voltam vele a héten, szemészeten, nem találtak semmi rosszat, de márciusban még vissza kell vinnem egy fénytöréses kancsalság vizsgálatra is. Remélem, ott sem találnak semmit majd.

Dani baba nem nagyon szívleli ezt a buta időjárást. Egyik nap -9 fok van és 10 cm hó, másnap + 9 fok és ónos eső. Hát én se szeretem, de Dani a pocakomban így még jobban megnehezíti a dolgomat. Állandóan keményedek és feszülök. Már megint lett 2-vel több zebracsík a pocakomon. Remélem, idővel tényleg elhalványul majd a dolog. Elmentem tegnap előtt a dokihoz és ismét nyitva a méhszájam. Dani rendesen feladja a leckét nekem. De igyekszem nagyon odafigyelni magunkra és remélem legalább január végéig pocaklakó marad!

Szerző: kataalma  2009.12.20. 13:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr611610802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása