Idén is elmentünk az anyatejes világnapra itt Csepelen., és ismét nagyon jól éreztük magunkat. Bár már nem pocakosan mentünk engem kivéve, de az eladók felismertek minket J Tomikának meg már 4 fogacskája van. Lassan tele lesz a szája. Mostanában elkezdett nagyon hisztizni. Szinte toporzékol. Nem tudom hogyan kéne ezt megfékeznem mielőtt nagyon elfajul a dolog. Az éjszakáink még mindig rosszak. Sokszor ébred Tomi és aludni nem akar. Inkább játszana. Remélem, mire a pici megszületik, addigra ezen is túl leszünk.

A legkisebbik jól van. Most volt tarkóredő szűrés. Szinte pontosan ugyanakkora, mint ilyenkor Tomi volt. 1-2 mm eltérés van köztük oda és vissza is. A lényeg, hogy mindenkivel minden a lehető legnagyobb rendben van!

 

Szerző: kataalma  2009.08.05. 07:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr291289694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása