A mai nap egy igen érdekes nap az időjárást illetően. Tegnap 34 fok volt, ma meg alig van 20. Fúj a szél. Én is hulla fáradt vagyok, Tomi is nyűgös, Apa is dolgozni ment, pedig szombat van. Na de most nem panaszkodok inkább, hanem beszámolok az eseményekről. Tomika immáron 8 hónapos nagyfiú. Nagyon ügyes. Tud tapsolni, tegnap elkezdett táncizni a kiságyban :-) Mászik, ül, feláll. De ezeket mind nagyon ügyesen. Olyan gyorsan mászik, hogy szinte fut és abból hirtelen ülésbe vágja magát. Elkezdett fintorogni is nagyon. Fujtat, mint egy bika, felhúzza az orrát. Így jelzi, ha mérges, vagy ha nem tetszik neki valami. Jelenleg 71 cm és 8540 gramm. Már nem hízik olyan nagy tempóban, de ilyen mozgás mellett ez nem is csoda.

 

A nagy hír pedig, hogy Tomikának kistestvére érkezik februárban. Nem terveztük, de ő jönni szeretett volna, így örülünk neki. Bár tudom az eleje nagyon nagyon nehéz lesz, mert Tomi is még kicsi és ugye elég nehéz természetű. De bízom benne, hogy a csöppség egy kis angyal lesz és akkor könnyebb lesz a helyzetem. Most voltam dokinál, majd 3 hét múlva kell visszamennem. Jelenleg egy ciszta is növekszik a baba mellett a pocakomba. Remélem, felszívódik, és nem okoz semmi problémát nekünk. A picinek nem vezetek külön naplót, ide fogok mindent leírni róla. Remélem, nagykorukban ez nem okoz majd sértődést! És fotókat is csinálok ugyanúgy a pocakomról, mint anno Tomival így jól össze lehet majd őket hasonlítani. Jelenleg ez a terhességem ugyanolyan, mint az előző volt. Semmi tünet, semmi rosszullét! Egy kis hangulatingadozás és súlyos álomkor :-)
Szerző: kataalma  2009.06.21. 13:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr481198669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása