Egy hosszú és tanulságos hét áll mögöttünk. Jelenleg szombat van, Apa dolgozik, Tomi alszik, én pedig gépelek szorgosan. Ebéd megfőzve, ruhák kimosva, lakás kitakarítva. Kezdem az elején. Kedden a Forum társaimmal volt egy mini találkozónk Dunaharasztiba. 6 anyuka és 6 kisbaba. Nagyon nagyon édesek voltak és jó volt találkozni velük, akikkel már több mint egy éve csevegek az interneten. Tomika viszont nem tűrte túl jól a kirándulást. Az idegen hely és a sok sok idegen ember kissé felzaklatta őt és szinte egész nap csak sírt kivétel, amikor éppen elaludt. Amikor hazaértünk, Tomi nagyon boldog volt. Este 9-ig el se aludt, csak játszott és beszélgetett. Szerdán hozzám jöttek Forum társak ketten. Itt már jól érezte magát Tomi. Bemutatta mászó tudományát és az egyik kislánnyal egész nap civakodtak. Egymástól akarták elvenni állandóan a játékot. De a kislány cseles volt, és amikor megunta, eldugta a játékot és Tomi kénytelen volt új után nézni. Nagyon aranyosak voltak. Csütörtökön, ha jól emlékszem nem csináltunk semmi különöset. Apakésőn ért haza, így egyedül fürdettem etettem és altattam. Pénteken takarítottunk és játszótereztünk. Aznap este felhívtak a gyermekfotó stúdióból, hogy jönnének lefotózni Tomit. Megbeszéltük, hogy vasárnap dél és 1 óra között jön a nőci. Erre ma reggel Tomi valahogy beütötte a fejét nagyon és most egy nagy lila pukli éktelenkedik a homlokán. Hát mindenesetre szép lesz a fotó… és ma reggel is találkoztam egy fórumtársammal. igaz csak egy röpke sétára a piacig meg vissza, de jó volt látni őt is meg a kislányát is. Mindketten egy tündérek. És most jövő hét szombaton lesz a nagy találkozás ahol mindenkit megismerhetünk.

Különben jól vagyunk. Tomika már ügyesen mászik, támaszkodva felül és képes magát a virágcserépen felhúzni, úgy hogy térdeljen. A tv állvány alatt szeret pakolászni, bár nem engedem neki. És ma reggel is kijött utánam a konyhába.

Szerző: kataalma  2009.05.09. 14:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr841111501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása