Tomika első lázát is megértük. Kihívtam a doktornénit és tüzetesen átvizsgálta Tomit és talált is valamit, de az nem a láz kiváltó oka. Tomika ma 3. napja lázas. Hol lemegy neki, hol visszaszökik, de remélem hamar elmúlik már, mert nagyon nyügi. Állítólag ez egy vírus és a lázon kívül semmi más tünetet nem produkál. Amit viszont talált a dokinéni az nem más mint Tomi nyelvcsapján egy ciszta. Nem tudom mióta növekedhet rajta, de egy éves kora után le kell onnan műteni. azért csak olyan későn, mert altatásban végzik és ilyen kicsibabánál még ha nem muszáj nem altatnak. Megjártuk a sztk-ban a gégészetet és a kórházban is voltunk. 2 havonta kontrollra kell majd járni vele, hogy nem növekszik e. Állítólag nem okoz különösebb gondot nála. És észrevették, hogy a nyelvecskéje is kicsit le van nőve neki amit majd fel kell nyisszantani. Hát én úgy gondolom, hogy ha nem okoz addig gondot nála akkor majd akkor csinálják meg amikor úgy is altatják a kincsemet. Nem akarom, hogy fájjon neki. Így is elég ideges vagyok a ciszta miatt.

Szerző: kataalma  2009.04.09. 06:03 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr571055120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaldianita 2010.04.06. 21:17:51

Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi történt a cisztával a nyelvcsapján megműtötték, vagy felszívódott? Mert 3 hónapja az én kisfiamnak a nyelvcsapján is van egy ciszta ő most 18 hónapos és májusra előjegyezték műtétre, de nem nagyon szeretném megműtetni, amúgy semmi panaszt nem okoz nála.
Köszi. Anita

kataalma 2010.06.03. 12:44:50

@kaldianita:
Szia!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de nem volt időm eddig írni és észre se vettem, hogy írtál. szóval. a ciszta már eltűnt. Nem kellett megműteni hála az égnek. Magától felszívódott. Remélem nálatok is így lesz!
süti beállítások módosítása