Tomika jó kisfiú, ha éppen nincs front. Átalussza a z éjszakát, csak 1x kel enni. Este 7-től ma hajnal 3-ig aludt. Aztán 10 perc hami és még most is alszik, pedig már reggel fél 7 van. De szerintem lassan kel. Már szépen tartja a fejecskéjét, és jókat kacag magában. Bár a legkedvesebb barátja a szennyestartó, mert azzal hosszasan el tud dumálgatni. Tegnapelőtt volt 3 hónapos. Már igazi nagyfiú. Hogy hány kg lehet, azt nem tudom, mert már visszaadtuk a mérleget, de február 5-én visszük megint oltásra és akkor majd minden, kiderül. Már vettünk neki őszibarackízü csecsemőteát. Tuti ízleni fog neki. Ja és lassan elkezdem majd adni neki a gyümiket, zöldségeket, és utána a főzelékeket! Kíváncsi leszek nagyon rá, hogy hogyan reagál.

Tegnap már nem csak az öklét kapta be, hanem megkóstolta az ujjait egyesével is! A zene tetszik neki, de nem mindig köti le a figyelmét. A hangos és villogó játékoktól fél, így nem is adok neki olyat. Imád a fürdőszobában lenni velem. Ma apukája kicsit később ér haza, így lehet, egyedül kell majd a pancsit meg az esti hamit megcsinálnom, de sebaj. Valahogy ezt is túléljük majd.

Szerző: kataalma  2009.01.22. 06:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr77894860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása