Tomibaba ismét jó kisfiú lett. Napközben már elég sokat lehet vele játszani. Nézegeti a pihenőszékében a játékokat és jókat nevet, ha beszélünk hozzá. Evés után jön a játék. Aztán ha látom, rajta hogy fárad, és ezt már nyüglődéssel jelzi is, akkor beteszem a kiságyba hasra és elalszik magától. Mondjuk ez napi max 1x, fordul elő akkor is délelőtt. A többi nyűginél magamra kell kötni, és úgy alszik el. De legalább alszik. Most 3 napja már a szobájában alszik és mi is a hálónkba. Végre kényelmesen tudok feküdni. Evéssel sincs gond, de ő a napi 6 kaja helyett 7x eszik. 7x120-at, pedig 6x 140-et kéne. No de ez legyen a legkisebb gond. Mondjuk, nem bánnám, ha már végigaludná az éjjeleket, vagy mondjuk napi max csak 1x kellne fel, de ennek is eljön majd a maga ideje. Most jelenleg 5920 gramm és 62-es méretű rucikat hord.

Rugikat kapott eleget, most pár hónapig azt nem kell venni, de body-t azt tuti kell majd, mert ami van neki az max még egy hónapig jó, aztán kifogytunk belőle. A héten viszem őt oltásra. Remélem nem lesz semmi következménye és ugyanúgy jó éjjelünk lesz. Jelenleg max 3-4 naponta viszem csak levegőre és akkor is max. fél órát, mert nagyon hideg van mostanság. – 5 és -10 fok között állandóan. Ez a fűtésszámlán is biztos látszani fog. A haja egyre csak nő és nem akar kikopni. Lassan már le kell vágni neki. A szeme színe még mindig kék és egyre világosabb. Már beszélget is velünk, de még nem igazi gagyogás, csak gőgicsélés meg torokhang. És persze mint minden baba utál öltözködni. Ha a sapit csak megmutatom neki, már sír ezerrel. Tegnap előtt, pedig elvittük a Heimpálba este, mert eléggé váladékozott a szeme. Hát kár volt elvinnem, mert egy belgyógyász volt ügyeletes. Az vizsgálta meg őt! Mindent nézett csak a szemét nem. Erre felírt egy szemcseppet bakteriális fertőzésre. Még jó, hogy nem váltottuk ki, mert nem is volt a szemének semmi baja. Szerintem csak belekapott és azért volt a kis gyulladás. Főztem kamillateát, és azzal törölgettem neki. Másnap reggelre már semmi baja nem volt a szemének. Ennyit a dokikról. A jobb szeme volt váladékos, de a doki mivel meg se nézte neki a bal szemét írta a papírra. Mondhatom szép. Így bízzon az ember a gyerekorvosokban. De más baja nincs, és ezt legalább ott megtudtuk. Szép egészséges kisfiú!

Szerző: kataalma  2009.01.05. 12:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr39859072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása