Minden a legnagyobb rendben van. Tejci pont annyi van amennyi szükséges éppen, de van, hogy még tápszerrel ki kell egészíteni, mert Tomika még sokszor mindig lusti! Illetve lehet csak én vagyok türelmetlen. Az elmúlt napok nem voltak valami rózsásak, mert Tomika nem alszik egész nap. Ha leteszem, akkor ordít, ha felveszem nevet! Állandóan enni szeretne. Már sokszor úgy túlette magát, hogy visszajött neki. De ez után is tömte a kezét a szájába, hogy még adjak neki! Na most erről próbálom éppen leszoktatni őt! Éjjel nagyon jó kisfiú. Csak 2x kel fel és egy hang nélkül visszaalszik. Jó lenne, ha napközben is alukálna mindig csak egy-egy órácskát, hogy én is meg tudjam csinálni azt, amit éppen szeretnék. Mondjuk jó, lenne néha enni, inni, wc-re menni és a háztartás sem egy utolsó dolog. De ahogy nő remélem, úgy okosodik és belerázódunk majd a dolgokba. Ma nem akarom elkiabálni, de nagyon jól viselkedik. Éjjel csak egyszer kelt fel és most napközben is minden szopi után alszik egy órát. Aztán ordítva kel fel, hogy neki bizony fáj a pocakja…. Na erre kell még valami megoldást találnom.

 

A születési súlyát már 2 hét után bőven visszahízta, és 3 hetesen volt 3550 gramm. Ami azt jelenti, hogy két hét alatt 650 grammot hízott. Mert ugyi egy hetesen hoztuk haza és akkor 2900 gramm volt csak, mert jól lefogyott szegénykém a kékfény alatt!
Én már igyekszem rendesen enni inni és iszom a szopis teát is, így szépen gyarapítjuk a tejcit! Csak annyi a gondom, hogy míg a tápszerrel alszik 3 órát addig a cicit 2 óránként kéri…. Remélem erről hamarosan leszokik és beáll a 3 óránkénti hamira és átalussza az éjszakát!
 
Szerző: kataalma  2008.11.13. 10:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr93766611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása